De Romein
Ga terug Leidingbouw

Eugal lot 13-14

Uitvoering van het werk aan gasleiding Eugal voor lot 13 en 14

Voor de loten 13 en 14 van Eugal voert De Romein in opdracht van Streicher vrijwel alle grondwerken uit. Wij verzorgen de complete voorbereiding van het tracé, inclusief het aanleggen van overbruggingen en toegangswegen en het wegzetten van teelaarde. Verder verzorgen wij het herstel van wegen en compleet herstel van het tracé plus omliggend terrein in oorspronkelijke staat. Voor dit project werkt ons team vanuit het projectkantoor in Burkersdorf, met ondersteuning vanuit ons kantoor in Wiedemar.

 

Waarom koos de klant voor De Romein?

Hoofdaannemer van deze aanleg is een consortium van verschillende partijen. De aannemer gunde ons het werk omdat verschillende van de betrokken partijen ons kennen van samenwerkingen in het verleden. Naast een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en onze specialistische ervaring, kennis en kunde was voor de klant ook van groot belang dat wij een flexibele organisatie zijn met korte lijnen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Exploitant Gascade

Exploitant van de nieuwe pijpleiding wordt het Duitse gastransportbedrijf Gascade. Dit gastransportbedrijf zet zich in voor veilig, betrouwbaar en efficiënt en milieuvriendelijk gastransport in vijf centraal-Europese landen.

Leidingbouw
Eugal lot 13-14

Foto's

Bekijk ook