De Romein
Ga terug Leidingbouw

Eugal lot 11-12

Grondwerk voor aanleg nieuwe gasleiding Eugal

Voor de nieuwe gaspijpleiding Eugal door voormalig Oost-Duitsland kreeg De Romein een deel van het grondwerk gegund. Deze 480 kilometer lange gasleiding tussen de Oostzee en de Tsjechische grens versterkt de aardgasvoorziening in Europa, voornamelijk in Duitsland.

Uitvoering van het werk aan gasleiding Eugal voor lot 11 en 12

Voor de loten 11 en 12 van Eugal voert De Romein  in opdracht van Bonatti een groot deel van het civiele werk uit. Wij verzorgen de complete voorbereiding van het tracé, inclusief het aanleggen van overbruggingen en toegangswegen, werfwegen in zand en steenslag, en het wegzetten van teelaarde. Verder verzorgen wij het herstel van wegen en compleet herstel van het tracé plus omliggend terrein in oorspronkelijke staat.

Ons team zorgt tevens voor alle civiele werken van de afsluiterstations op dit project.

Voor dit project werkt ons team vanuit het projectkantoor in Grossenhain, met ondersteuning vanuit ons kantoor in Wiedemar.

Waarom koos de klant voor De Romein?

Hoofdaannemer van deze aanleg is een consortium van verschillende partijen. De aannemer gunde ons het werk omdat verschillende van de betrokken partijen ons kennen van samenwerkingen in het verleden. Naast een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en onze specialistische ervaring, kennis en kunde was voor de klant ook van groot belang dat wij een flexibele organisatie zijn met korte lijnen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Exploitant Gascade

Exploitant van de nieuwe pijpleiding wordt het Duitse gastransportbedrijf Gascade. Dit gastransportbedrijf zet zich in voor veilig, betrouwbaar en efficiënt en milieuvriendelijk gastransport in vijf centraal-Europese landen.

Leidingbouw

Bekijk ook