De Romein
Ga terug Nieuws

Medewerker in beeld

Mijn naam is Elles Renting, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in het mooie Dalen. 

Ik heb de HBO-studie Civieltechnisch projectmanagement afgerond. Ik ben opgegroeid in de HDD-wereld en heb nooit iets anders gewild dan te willen werken op HDD-projecten.  

Inmiddels ben ik werkzaam bij De Romein op de HDD-afdeling. Ik draag hier zorg over de planning, project coördinatie en eind documentatie van onze HDD-projecten.

Wij vroegen Elles: 

Wat maakt je werk zo leuk? 

''Dat geen dag hetzelfde is, elke dag sta ik samen met mijn collega’s voor nieuwe uitdagingen. Als ik samen met mijn team een mooi eindresultaat heb gehaald, maakt dat echt mijn dag''.

Waarom heb jij voor De Romein gekozen? 

''Toen ik bij De Romein begon liep ik zelf nog in het veld bij de jongens, dit is alweer 3 jaar geleden. De HDD-afdeling was destijds net opgezet en we zijn begonnen met 2 rigs (30 tonners) inmiddels beschikken wij over een machinepark tot 100 tons Rigs. De ambitie om door te groeien en ons te ontwikkelen is groot. Regelmatig starten we met nieuwe uitdagende projecten. Dit maakt mijn werk heel erg leuk''.

Hoe is het om als vrouw te werken in een mannenwereld 

''Deze vraag krijg ik erg vaak gesteld. Het team waar ik momenteel mee mag werken is fantastisch en als vrouw ben ik hier ook helemaal op mijn plek. Als het even kan sta ik het liefst met de mannen in het veld''.

Wat zou je zeggen tegen onze toekomstige collega’s?  

''Ondanks dat wij een groot bedrijf zijn en nog steeds groeien, voelt De Romein nog altijd als één groot familiebedrijf. We staan voor elkaar klaar en iedereen heeft hier de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. We beschikken over jong en uitgebreid materieel om onze uitdagende projecten met elkaar uit te voeren. Een fantastische werkplek!'' 

Medewerker in beeld

Bekijk ook