De Romein
Ga terug Leidingbouw

DN1200 - Val de Saône

Voor de nieuwe gaspijpleiding Val de Saône tussen Reims en Dijon werd het grondwerk van lot 3 integraal aan De Romein Group toevertrouwd als partner van de hoofdaannemer. Deze 30 km lange leiding is een versterking van het net van GRTgaz om de gaslevering in zuiden van Frankrijk zeker te stellen.

Over gaspijpleiding Val de Saône

Het project met een lengte van 188 km verbindt het knooppunt van Voisines en Etrez.

Het werk is opgedeeld in 5 loten en wij hebben met name lot 3 voor onze rekening genomen tussen Aubigny en Plaine en het station van Palleau.

 

 

 

 

 

 

 

Het project met een lengte van 188 km verbindt het knooppunt van Voisines en Etrez. Het werk is opgedeeld in 5 loten en wij hebben met name lot 3 voor onze rekening genomen tussen Aubigny en Plaine en het station van Palleau.

Uitvoering van het werk

Wij verzorgden de complete voorbereiding van het tracé, inclusief het aanleggen van overbruggingen en toegangswegen en het wegzetten van teelaarde. Verder verzorgden wij het graven en het aanvullen van de sleuf, herstel van wegen en compleet herstel van het tracé plus omliggend terrein in oorspronkelijke staat.

Daarnaast hebben wij in totaal 30.000 m schottenbaan aangelegd en weer verwijderd om de impact op de bodem te beperken tijdens de aanleg van de leiding.

Waarom koos de klant voor De Romein?

De hoofdaannemer gunde ons het werk als strategisch partner vanuit de goede samenwerking tijdens de projecten Dorsales en Artère du Santerre. Naast een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en onze specialistische ervaring, kennis en kunde was voor de klant ook van groot belang dat wij een flexibele organisatie zijn met korte lijnen. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

 

 

 

Grondverzet Leidingbouw

Bekijk ook